Vildbjerg Borgerforening: “Der skal samarbejdes om udvikling og vækst”!

Hvis Vildbjerg’s udvikling og vækst skal sikres, skal det ske via en målrettet indsats, der er baseret på en stærk vision og strategi. Og så skal det ske i et stærkt og formelt samarbejde mellem borgere, foreninger, butikker, virksomheder og institutioner. Sådan lyder det fra Vildbjerg Borgerforening, der har “styrkelse af det lokale samarbejde”, som et prioriteret indsatsområde.

Foreningens formand, Preben Wegener Friis, finder det helt nødvendigt at der hurtigt etableres et “TEAM VILDBJERG”, der med en fælles vision og strategi i hånden tager ansvar for at blandt andet at “sælge” og udvikle Vildbjerg. “Vi skal selv gøre arbejdet. Vi er i dag med i en stor kommune med flere centerbyer som Vildbjerg – derfor er den lokale udvikling i langt større grad end tidligere byens eget ansvar. Dette ansvar er vi nødt til at påtage os, hvis vi vil noget med Vildbjerg – og kun ved etablering af et fælles organ – et “TEAM VILDBJERG”, kan vi få styrke og ressourcer til at gøre det! . Et “TEAM VILDBJERG” vil også kunne blive et værdifuldt høringsorgan for politikerne og embedsfolkene i kommunen.”

 

Vildbjerg Borgerforening håber, at mange af Vildbjerg’s interessenter vil “melde sig under fanen” og medvirke til at igangsætte en proces, der kan føre frem til etableringen af “Team Vildbjerg”, slutter Preben Wegener Friis.